Kaderwerving

In Nederland bestaat momenteel een tekort aan technische specialisten. Het is voor opdrachtgevers moeilijk om aan gekwalificeerd personeel te komen, mede omdat men door contractuele verplichtingen vaak langere tijd is gebonden aan een bepaalde werkgever is de beschikbaarheid laag. Steeds vaker worden buitenlandse technici binnengehaald. In ernstige gevallen heeft dit zelfs tot gevolg dat grote ondernemingen hun productie naar het buitenland verplaatsen. Aangezien ik mijzelf tot de beroepsgroep kan rekenen, ben ik terdege op de hoogte van de problemen met bezetting.

Binnen mijn zakelijke netwerk onderhoud ik vele contacten met opdrachtgevers alsook met andere technische inspecteurs. Graag ben ik werkgevers behulpzaam bij het opvullen van lancunes in het technisch kader van het bedrijf. Een aanvullende dienst van JanZed bestaat dus uit de actieve bemiddeling naar gekwalificeerd technisch personeel. Hierin ben ik de 'brugbouwer' en speel ik vooral een bemiddelende rol.

Wilt u mijn hulp inschakelen bij het vinden van een gekwalificeerd technicus, dan kunt u mij bellen of bericht sturen via het contactformulier.

sub-recruiting

nl     en